Košarka

ŠVAJNŠTAJGER SA TASTOM DOŠAO NA PARTIZAN! Njemac opet među Grobarima - sjeo u prvi red, da vidi svoje! (FOTO)

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Legendarni njemački fudbaler Bastijan Švajntštajger bio je u prvom redu na Partizanovoj utakmici.

Izvor: MN Press

Fudbalski as Bastijan Švajnštajger gledao je u četvrtak utakmicu Partizan - Bajern u Štark areni. U društvu svog tasta, oca Ane Ivanović, Nemac je ponovo posjetio utakmicu crno-bijelih i izbliza gledao njihov meč protiv kluba u čijoj fudbalskoj sekciji je postao legenda. Odavno je poznato da legenda njemačkog i svjetskog fudbala uživa u košarci, pa je jednom prilikom i Svetislav Pešić otkrio kako je upoznao "Bastija" dok je bio trener Bajerna. Švajnštajger je i tada rado posjećivao "Audi dom", dvoranu bavarskog košarkaškog kluba, a sada je ponovo došao da vidi i Partizan, kao i nekoliko puta prethodnih godina.

Švajnštajger je strpljivo pozirao za fotografisanje navijača koji su ga dočekali aplauzom i koji su ga molili za "selfi" na putu ka izlazu. Njemac je bio raspoložen i sigurno mu je prijalo veče na uzbudljivoj utakmici. Ranije u toku dana, njegova supruga, bivša teniserka Ana Ivanović promovisala je kozmetičku liniju sa svojim potpisom u jednom tržnom centru u glavnom gradu. 

Švajnštajger (38) bio je tokom novembra i decembra komentator jedne njemačke televizije za vrijeme Svjetskog prvenstva, na kojem je njegova reprezentacija ponovo razočarala. Od 2014. godine i Bastijanove šampionske generacije iz Brazila, "panceri" ne uspijevaju da prođu ni grupu. Ovog puta je otvoreno govorio o tome šta ne valja u reprezentaciji.