Bravo!

NIKOLA JOKIĆ PRAVI MODNU REVOLUCIJU U NBA! Došao u ODIJELU, pa objasnio Amerikancima zašto! (FOTO)

Autor Kristina Milović Izvor mondo.rs

Košarkaš pokušava da napravi revoluciju u NBA ligi ove sezone, jer na mečeve dolazi drugačije obučen.

Izvor: Twitter/nuggets/printscreen

NBA liga ponovo priča o dvostrukom MVP-iju Nikoli Jokiću! U pobjedi nad Memfisom (105:91) ponovo je bio impresivan i ostvario tripl-dabl, a posebno zanimljiva bila je jedna od asistencija. Možda i najbolji potez od kako je stigao u ligu potpuno je zbunio njegove čuvare, a Amerikancima još jednom pokazao o kakvom se majstoru radi. Ipak, Nikola nije u centru pažnje samo zbog košarke.

On je nakon meča imao kratak razgovor sa Šekilom O'Nilom u kojem je morao i da opomene legendarnog centra, a televizija je za to vrijeme puštala snimke Nikolinog dolaska u halu. Neobično za NBA zvijezde, Nikola Jokić se na ovom meču pojavio u odijelu! Veoma lijepo obučen, u kariranom kompletu i cipelama Jokić je došao na meč kako bi pokazao poštovanje. Pogledajte:

"Počeo sam ove sezone da dolazim na utakmice u odijelu. Ne sviđa mi se kako se drugi igrači oblače za utakmice. Odjielo znači posao, da idete da radite. Ja sam ovdje da radim svoj posao", rekao je Nikola Jokić koji je i na ovaj način oduševio navijače. S obzirom na to da smo prethodnih godina gledali NBA zvijezde u nekim veoma opuštenim i kontroverznim varijantama, ovo djeluje kao pravo osvježenje. Čak su se i iz ekipe Denvera pohvalili stajlingom Srbina: