Košarka

DA LI JE OVO JOKIĆEV NAJBOLJI POTEZ?! Ceo svet priča šta je uradio - MAGIJA kakvu sigurno niste videli do sada!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Asistencija o kojoj čitava javnost priča, neverovatan potez Nikole Jokića.

Izvor: Profimedia

Nikola Jokić ne prestaje da oduševljava svet fantastičnim potezima, kada vam deluje da ste videli sve od njegovog košarkaškog umeća, pokaže vam da niste u pravu. Izvuče još jednog džokera iz rukava - magija se nastavi, a košarkaška publika iznova ostaje zatečena.

Nakon istorijske utakmice i fascinantnih 40 poena 27 skokova i 10 asistencija u pobedi nad Šarlotom, ponovo je imao tripl-dabl u pobedi nad Menfisom. Jokić je zabeležio 13 poena 13 skokova i isto toliko asistencija. Međutim košarkašku javnost privukao je jedan od njegovih neverovatnih poteza, pas kroz noge za zakucavanje Brusa Brauna.

Nikola je dobio pas na trojci, koji je prosledio kroz svoje noge na utrčavanje Brusa Brauna, kome je ostao lakši deo posla i zakucavanje. Publika je ovaj potez pozdravila aplauzima uz očigledno oduševljenje.

Denver Nagetsi se nalaze na drugom mestu zapadne konferencije uz skor 19-11, a ispred njih samo se nalazi Menfis, ekipa protiv koje je tim iz Kolorada odigrao prethodnu utakmicu i slavio rezultatom 105-91.