PROMENA

EVROLIGA DONIJELA ODLUKU O TEODOSIĆU! Nasrnuo na sudiju Javora, psovao, a sad je stiglo saopštenje!

Autor Kristina Milović Izvor mondo.rs

Miloš Teodosić neće biti kažnjen na dvije utakmice kako je prvobitno odlučeno, već na jednu.

Izvor: Twitter/Basketfanclub

Miloš Teodosić neće prinudno odmarati na dvije utakmice, žalba Virtusa je usvojena. Evroliga je donijela odluku da prihvati primjedbe tima iz Bolonje, pa je tako preinačena prvobitna odluka i umesto dvjie, plejmejker suspendovan je na jednu utakmicu u elitnom tamičenju. On je tu kaznu već odradio, pošto nije igrao protiv Crvene zvezde.

Čelnici elitnog takmičenja oglasili su se kratkim saopštenjem na svom zvaničnom sajtu i potvrdili da je došlo do promijene odluke. "Apelacioni sud Evrolige je djelimično usvojio žalbu Virtusa. Teodosić je suspendovan na jedan meč i kažnjen je novčano sa 15.000 eura", navodi se u saopštenju. To znači da će biti u sastavu već za meč protiv Olimpijakosa u petak u Atini (20 časova).

Podsjetimo, na meču protv Efesa Teodosić je imao burnu reakciju zbog faula u napadu, pa je ušao u sukob sa slovenačkim arbitrom Damirom Javorom. Žustro je protestovao, psovao, pa ga je on isključio sa meča. "Teško je suditi ovakve mečeve, mi smo praktično novajlije u Evroligi i zbog toga moraš da imaš hladnu glavu. Teodosić nije neiskusan igrač. Ne znam šta je tačno rekao sudiji, jer je pričao na srpskom", rekao je Serđo Skariolo, trener Virtusa posle tog meča.