Košarka

ZVEZDA SAJTA ZA ODRASLE ZBOG JOKIĆA GLEDA NBA LIGU: Sela pored terena, pomenula Nikolu, pa okačila snimak! (FOTO)

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Oženjeni srpski košarkaš Nikola Jokić zapao je za oko Amerikanki meksičkog porekla koja je zbog njega pratila Denver.

Izvor: Profimedia/vianeyfrias/printscreen

Nikola Jokić i ove sezone blista u dresu Denvera u NBA ligi, a ljubitelji košarke iz svih krajeva sveta spremni su da daju pravo malo bogatstvo kako bi na delu videli dvostrukog MVP-ija najjače lige na svetu. Među onima koji su do sada imali priliku da gledaju Srbina na privremenom radu u SAD je Viani Frias, devojka koja je veoma popularna na sajtu za odrasle.

Amerikanka meksičkog porekla nedavno se odlično provela na jednoj Denverovoj utakmici, a na društvenim mrežama istakla je da je otišla na košarkaški meč zbog Nikole Jokića. Devojka koja svoj provokativan materijal objavljuje na sajtu "OnlyFans" otkrila je da ima karte uz sam teren i a zatim pratiocima i pokazala sa kog mesta gleda meč. "Želim da privučem pažnju MVP Jokića", napisala je ona uz kratak snimak sa utakmice. Ovako izgleda devojka sa sajta za odrasle:

Nju na Instagramu prati preko milion ipo ljudi, dok je veoma aktivna i na ostalim društvenim mrežama. Što se tiče njenih profila na sajtovima za odrasle - ima dva naloga. Jedan je besplatan i svako može da mu pristupi, a za drugi je potrebno da 11 američkih dolara za narednih 30 dana! Ukoliko ste odmah spremni da platite za čitavu godinu dobićete popust i to će vas koštati "samo" 120 dolara! Mora tako, barem dok ne "upeca" neku NBA zvezdu...

Sigurni smo da joj nije pošlo za rukom da privuče Jokićevu pažnju. Srpski košarkaš u srećnom je braku sa Natalijom, koja mu je ljubav još iz srednje škole. Njihov brak nije često tema medija, a proslavljeni srpski košarkaš i njegova supruga imaju i ćerku Ognjenu, koja je ovog leta bodrila Nikolu dok je u dresu Srbije igrao Evropsko prvenstvo.