NESTVARNO!

DOVELI OVAKVOG IGRAČA DA JOKIĆU POMOGNE!? Cijela NBA liga se smije - teško će Nikola sa njim do titule!

Autor Kristina Milović Izvor mondo.rs

Nikola Jokić gledao je gluposti svojih saigrača...

Izvor: Profimedia

Nikola Jokić će teško doći do titule u NBA ligi ako Denver zadrži ovaj tim. Potez Deandrea Džordana sa meča protiv Bostona meta je podsmijeha svih u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu. Nije mogao da uhvati loptu, tačnije da dođe do skoka pod svojim košem iz nekoliko pokušaja, a Seltiksi su na kraju poentirali.

Taj poen nije odlučio meč niti je imao neki ogroman uticaj na praz i konačan rezultat, ali je pokazatelj kvaliteta saigrača srpskog centra. Posebno ako se uzme u obzir da novinari koji prate Nagetse naglašavaju jednu bitnu stvar posle ovog poteza. "Džordan je doveden u klub zbog skokova", složni su novinari. Njegov zadatak je skok i zaštita reketa, pošto je rezervni centar tima Majkla Melouna.

Moraće Nagetsi da naprave određene poteze ukoliko žele da se nadmeću sa najboljima. Tek je početak sezone, ima dovoljno vremena, mada je jasno da tim nema pravu dubinu u sastavu. Posebno kada neko od nosioca ima loše veče, kao što je to bio slučaj sa Majklom Porterom u duelu sa Seltiksima. A vi pogledajte snimak tog poteza.