Podrška!

NEDOVIĆ SE BORI DA GLEDA FUDBALERE - KOŠARKAŠI STIŽU NA MEČ?! Zajedno krenuli za Monako, postoji samo JEDAN problem!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Imaju istu misiju - da naprave iznenađenje i stignu do važne pobede koja bi navijačima Crvene zvezde ulila mnogo optimizma.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Na istom mestu u isto vreme našli su se fudbaleri i košarkaši Crvene zvezde. Dirljiv susret na aerodromu bio je samo početak zajedničke avanture koju će u u narednih dva dana proživeti na obali Sredozemnog mora, pošto su se izabranici Miloša Milojevića i Vlade Jovanovića zajedno uputili ka Monaku - gde će odigrati dva veoma važna meča.

Prvo će na teren fudbaleri, dan kasnije košarkaši, a jedan od njih želeo bi da uskladi obaveze i bude prisutan na oba meča. Povratnik u redove Zvezde i veliki fudbalski fanatik Nemanja Nedović želeo bi da na stadionu Luj II odgleda fudbalsku utakmicu Monaka i Crvene zvezde. Za sada postoji jedan problem, ali se iskusni bek nada da bi to moglo da se reši u narednom periodu i to pomeranjem košarkaškog treninga.

"Ja se borim za to, iskreno. Mislim da će i nama da znači malo da gradimo timsku atmosferu. Međutim, ima tu neki problem oko termina za trening. Dali su nam termin za vreme fudbalske utakmice, tako da ću sad da ih ispritiskam još malo da pomerimo za ujutru", rekao je Nedović na aerodromu u Surčinu. Poslušajte Nemanju o Zvezdi, Vildozi, Monaku, Juventusu...

Podsećamo, fudbaleri i košarkaši Crvene zvezde igraće protiv "istog" protivnika ove nedelje. Fudbalska sekcija crveno-belih u četvrtak od 18:45 igraju poslednji meč grupne faze Lige Evrope i moraju da stignu do pobede kako bi obezbedili evropsko proleće, dok će košarkaši na teren dan kasnije. U okviru šestog kola Evrolige ekipa Vlade Jovanovića gostuje Monaku i bivšem treneru Saši Obradoviću, gde će pokušati da napravi senzaciju i popravi učinak (1-4) sa starta sezone.