NE IDE

KARI, DRŽI SE IPAK KOŠARKE! NBA superstar se oprobao u novom sportu - nije se dobro završilo! (VIDEO)

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Stef Kari je pokušao da pomeri sumo rvača...

Izvor: Twitter/screenshot/warriors

Stef Kari i sumo rvanje, rečenica koju verovatno niko nije pomislio da će pročitati. Međutim, baš to se dogodilo. Jedan od najboljih košarkaša današnjice oprobao se u novom sportu i to se nije završilo onako kako se nadao. Pred kamerama je pokušao da se pokaže i da pomeri sumo rvača. Ispostavilo se da to nije baš tako jednostavno kao što je mislio.

Golden Stejt je na turneji u Japanu i tamo su se upoznali sa lokalnom kulturom, običajima, ali i sportovima koji su u Aziji veoma popularni. Jedan od njih svakako je sumo rvanje, pa je tako Kari probao da ga pomeri. Trudio se, dao je sve od sebe, ali na kraju nije uspeo. "Ne mogu da ga gurnem. Ovo je sve što mogu", izgovorio je Kari sa osmehom posle neuepešnog pokušaja.

Nije Stef bio jedini, posle njega je na crtu izašao i Klej Tompson. Sjajni bek probao je da učini isto kao i njegov saigrač. Želeo je da pomeri sumo rvača. Ali, ni on nije uspeo mnogo više. Doduše, deluje da je Klej bio za nijansu bliži. "Previše je jak. Ne mogu mu ništa", nasmejao se Tompson i pokazao na mišiće i tako poručio da je njegov rival ipak prejak. Pogledajte i kako je sve to izgledalo na snimcima ispod.