Neobično...

SRBIJA IZGUBILA IDENTIČNO KAO HRVATI I UKRAJINCI: Nestvarna scena na Eurobasketu - ovo se nikad nije desilo!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Tri nevjerovatna rezultata u osmini finala Eurobasketa - svi mečevi završeni su potpuno isto!

Izvor: MN Press

Odigrana su tri meča nedeljnog programa na Eurobasketu, a na susretima osmine finala desila se neverovatna situacija! Prve tri utakmice u toku današnjeg dana završene su identičnim rezultatom - 94:86!

Počelo je utakmicom u podne kada su na terenu bili Poljaci i Ukrajinci, a izabranici selektora Igora Miličića uspjeli su u finišu da slome otpor rivala i obezbede plasman među osam najboljih ekipa. Nastavilo se utakmicom Finske i Hrvatske gdje smo gledali nevjerovatnog Laurija Markanena i njegova 43 poena, a na kraju se dogodilo i veliko iznenađenje kada je Italija savladala Srbiju!

Izabranici Svetislava Pešića imali su šest poena prednosti nakon dvije odigrane četvrtine, ali to nije bilo dovoljno da se obezbijedi plasman među osam najboljih timova. Italijanu su, prije svega fantastičnim šutem za tri poena, u trećoj i četvrtoj deonici došli do preokreta, a odbrana Srbije koja je u grupnoj fazi djelovala granitno večeras je primila čak 94 poena!

Tako su se reprezentativci Srbije priključili Ukrajini i Hrvatskoj, ekipama koje su u toku današnjeg dana izgubile identičnim rezultatom. Do kraja dana ostaje da se odigra još jedan meč osmine finala, a vidjećemo da li će i na meču Grčke i Češke neka reprezentacija stići do pobjede rezultatom 94:86!