OPA!

SRBIN IZ NBA VERIO ZGODNU SPORTSKU NOVINARKU! Niko nije znao za njihovu vezu, a onda su ih razotkrili (FOTO)

Autor Anja Radunović Izvor mondo.rs

Niko nije znao za vezu Frenka Kaminskog i sportske novinarke sa ESPN.

Izvor: MN Press/Instagram/Ashbrew

Iza poznatog košarkaša Frenka Kaminskog (29, 213 cm) je najteža sezona u karijeri pošto je odigrao samo devet utakmica za Finiks pre nego što je doživeo tešku povredu kolena zbog koje je morao na operaciju i više nije izlazio na parket. Nismo ga gledali do kraja godine na parketu, u međuvremenu je promenio sredinu i zaigraće sa Bogdanom Bogdanovićem u Atlanti, dok mu "ruže cvetaju" na privatnom planu.

"Njujork post" bruji o tome da su se Frenk Kaminski i američka novinarka Ešli Bruer verili, pošto su zajedničke fotografije sa verdibe objavljene na Instagramu jednog fotografa, dok prethodno javnost nije ni znala da su zajedno!

Bruer je novinarka ESPN televizije i za njih radi prethodne dve godine, dok je prethodno radila na "ABC7" u Los Anđelesu. Nije poznato koliko su zgodna američka novinarka i Kaminski u vezi, ali su jedan od retkih parova u SAD koji je uspeo da se sakrije od pažnje medija, sve dok nisu poželeli i sve sami da razotkriju.

Kaminski je inače rođen u Ilinoisu, ali ima srpsko poreklo zbog kog je čak Igor Kokoškov jedno vreme razmišljao da ga zove u reprezentaciju Srbije. BIvši košarkaš Šarlota, Finiksa i danas Atlante nije stigao do dresa "orlova", ali je u više navrata isticao da dobro zna za svoje poreklo pošto je otac njegove majke Srbin. 

"Znam da Kaminski ima delom i srpske korene, pretpostavljam sa majčine strane. Ne znam tačno detalje, baš ću to da podelim sa kolegama u svlačionici. Ako govorimo o tom širem spisku, svako ko ima takav potencijal ima pravo i da bude uzet u obzir", pričao je svojevremeno Kaminski.

Pogledajte fotografije zgodne Ešli!