SJAJNO

HIT! I KONJI NIKOLE JOKIĆA SU NA EUROBASKETU: Šou među srpskim navijačima na tribinama, hoće da ih pomaze (FOTO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Navijači srpske reprezentacije imali su zanimljivu poruku za Nikolu.

Izvor: mn press/twitter/mike singer

Nikola Jokić jedna je od najvećih zvezda na ovogodišnjem Eurobasketu. Uz Janisa Adetokumba i Luku Dončića o srpskom košarkašu najviše se priča. Ima i svoje navijače koji dolaze da ga prate i bodre, pa je tako jedan momak dospeo u centar pažnje.

Na utakmici protiv Češke (81:68) na tribinama kamere su uhvatile i jednog navijača koji je imao posebnu majicu. Na njoj je pisalo "Pomazimo konje Nikole Jokića". Očekivano, to je privuklo pažnju mnogih, a posebno američkog novinara Majka Singera.

Čovek koji prati igre Srbina u Denveru primetio je taj detalj i odmah je podelio na društvenim mrežama. Brzo je dobio veliki broj lajkova i reakcija na to, pošto je dobro poznato da Nikola obožava konje i da slobodno vreme provodi sa njima. Priznao je i da time planira da se bavi kada završi karijeru.

Uostalom, MVP nagradu primio je u štali u Somboru, pred start Evropskog prvenstva bio je i na hipodromu i tamo je delio autograme i slikao se sa navijačima. Sada je daleko od svojih konja i daje sve da pomogne Srbiji da ostvari što bolji rezultat na takmičenju. U prva dva kola upisane su dve pobede, pali su Holanđani, pa Česi. Sledi duel sa Finskom u ponedeljak (21 čas).