Ludo!

BOGDAN SLAVIO ROĐENDAN, A JOKIĆ PRAVIO ŠOU: Igrao, pozirao sa lepoticama, snimili ga sa OGROMNIM šampanjcem! (FOTO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Sjajna proslava rođendana Bogdana Bogdanovića bila je uveličana i prisustvom brojnih košarkaša, a Nikola Jokić je bio među najveselijima.

Izvor: Instagram/screenshot/jokic.natalija

Bogdan Bogdanović je slavio svoj 30. rođendan, a lista zvanica bila je impresivna! Bio je tu MVP NBA lige Nikola Jokić sa suprugom Natalijom, Nemanja Nedović sa svojom izabranicom Minom Milutinović, kao i Boban Marjanović sa svojom lepšom polovinom. 

Slavilo se u jednom beogradskom noćnom klubu, a očigledno su naši košarkaši dobili dopuštenjeod selektora Svetislava Pešića da svojim prisustvom ulešali proslavu jubilarnog rođendana. 


Na instagramu supruga i devojaka naših košarkaša mogle su se videti slike sa proslave, a najveseliji bio je Nikola Jokić koji je zaplesao uz muziku. MVP NBA lige je snimljen i kako pije šampanjac.  Pogledajte atmosferu na proslavi:

Bilo je tu i bivših reprezentativaca poput Stefana Markovića, a iako se ne vidi na snimcima navodno je žurku posetio i dosadašnji kapiten nacionalnog tima Miloš Teodosić. 

Uz uživo muziku i plesačice Bogdan Bogdanović je proslavio 30. rođendan, a nažalost nećemo ga videti na Eurobasketu ovog septembra jer se oporavlja od povrede koju je zadobio tokom prethodne sezone.