Op, op!

HAOS NA NBA SVADBI – LEBRON PLESAO SA MUŠKARCEM! Košarkaš oženio poznatu glumicu, ali svi gledali šta to radi Džejms!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Američki košarkaš Lebron Džejms bio je jedan od najveselijih gostiju na svadbi Drejmonda Grina.

Izvor: Profimedia/Instagram/money23green/printscreen

Nakon više od deset godina poznanstva, ljubavi koja traje veoma dugo i veze iz koje su dobili dvoje dece, američki košarkaš Drejmond Grin i glumica Hazel Reni odlučili su da se venčaju! Oni su ceo vikend posvetili svadbi na kojoj su pojavile brojne poznate face, pre svega iz sveta NBA.

Tako su Drejmondovi gosti bili njegovi saigrači Stef Kari, Klej Tompson i Andre Iguadala, ali i veliki rivali poput Lebrona Džejmsa i Džejsona Tejtuma. Svi zajedno su proslavili važan dan u životu čoveka koji sa Godlen Stejtom dominira NBA ligom, iako on već dugo godina živi sa Hazel.

Oni su se upoznali još tokom koledža, kada su oboje bili velike sportske nade Mičigen Stejta. Grin je bio jedan od najbitnijih igrača tima i sa njim je košarkaška selekcija stizala do same završnice NCAA, a Hazel se bavila atletikom, odnosno sprinterskim disciplinama.

Pogledajte kako izgleda Drejmondova supruga:

Karijere su im se kasnije razdvojile pa je Hazel Reni otišla u glumačke vode i ostvarila nekoliko zapaženih rola, a Drejmond Grin je napravio sjajnu NBA karijeru. Iako ga mnogi navijači ne podnose zbog specifičnog načina igre koji je često iritirajuć, nema sumnje da je on jedan od najbitnijih razloga za dominaciju Voriorsa u poslednjim sezonama.

Zbog toga gfa saigrač obožavaju, a sa protivnicima često ulazi u sukobe - što na samom terenu, što na društvenim mrežama ne ostaje dužan. Ipak, sa Lebronom je u sjajnim odnosima iako nikada nisu igrali zajedno, pa je prva zvezda Los Anđeles Lejkersa uživala na svadbi. Džejms je đuskao uz Maverika Kartera, svog agenta i saradnika koji mu je pomogao prilikom kupovine Liverpulovih deonica.

Pogledajte kako je to izgledalo: