Oglasili se

KALINIĆ I NEDOVIĆ SE OGLASILI O TEODOSIĆU - BEZ REČI! Jedna slika i jedan video su sve rekli - Teo je srce tima!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Nikola Kalinić je uz video ostavio srce i još jednom potvrdio koliki Miloš Teodosić ima značaj u timu.

Izvor: MN Press

Vest o odluci srpskog selektora Svetislava Pešića da sa spiska Srbije precrta Miloša Teodosića šokirala je javnost. Oglasili su se tim povodom neki njegovi bivši saigrači iz nacionalnog tima Srbije poput Stefana Markovića, a sada su poruke poslali i igrači koji su i dalje na spisku! 

Nikola Kalinić i Nemanja Nedović su na svojim instagram profilima još jednom pokazali koliko je Miloš Teodosić bio bitan za nacionalni tim u prethodnih 15 godina.

Novi igrač Barselone Nikola Kalinić postavio je na stori video čuvene trojke Teodosića preko Horhea Garbahose i preko video stavio srce. Pogledajte taj stori:

Izvor: Instagram/nikola_kalina

Povratnik u redove Crvene zvezde Nemanja Nedović je postavio sliku na kojoj je na klupi reprezentacije Srbije zajedno sa Teodosićem i na taj način je prokomentarisao celu situaciju. 

 Ovo će biti prvi put u reprezentativnoj karijeri Miloša Teodosića, koja traje od 2007. godine kada ga je Moka Slavnić pozvao u tim, da iskusni plejmejker neće igrati na nekom velikom takmičenju a da je zdrav. 

Dva puta je morao da propusti btine turnira 2013. i 2017. godine zbog povreda, a sada neće biti deo tima zbog odluke srpskog trenera.