Opet...

OVAJ NBA IGRAČ JE "LOVAC" NA INSTAGRAM MODELE: Bivšoj isplatio 196 460 eura, pa sa drugom čeka dijete! (FOTO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Ima 23 godine, uskoro će po drugi put postati otac, a sa majkom prvog djeteta nije u dobrim odnosima.

Izvor: Instagram/alisahchanel_/pjwashington/printscreen

Nije mnogo vremena bilo potrebno P. J. Vašingtonu (23) da postane jedan od najvećih zavodnika NBA lige. Bek Šarlot Hornetsa koji je tek tri sezone u najboljoj ligi na svijetu već ima burnu ljubavnu istoriju iza sebe, a ovih dana ponovo je u centru pažnje. Alisa Šanel objavila je preko Instagrama da je trudna, a to će Vašingtonu biti drugo dijete, sa drugom ženom!

Mladi košarkaš dobio je dijete sa bivšom djevojkom Britani Rener prije samo nešto više od godinu dana, a ona je zbog veze sa NBA igračem postala poznata. Iako su ubrzo raskinuli, a Pol Džamejn se "snašao" pored Alise, Britani je nastavila da privlači pažnju zbog veze koju su nekada imali.

Ona je očekivala da će košarkaš Šarlota plaćati alimentaciju za svog sina, što Vašington očigledno ne radi. "Možete li zamisliti da sa 29 godina živite sa bebom u kući svojih roditelja i da nemate automobil?", pitala se Britani, koja je dobila 196.460 eura od košarkaša kao neku vrstu jednokratne finansijske pomoći.

Ipak, njoj to nije dovoljno, pa se često pojavljivala u medijima kako bi pričala o nemarnom ocu svog djeteta. Ipak, njen glas nije došao do Alise Šanel, koja je ubrzo uplovila u vezu sa košarkašem i sada čeka njegovo drugo dijete.

Pogledajte kako izgleda Alisa:

Oni su u vezi od septembra prethodne godine, a ljubav je toliko jaka da su već uradili tetovaže koje su posvetili jedno drugom. Da se vole pokazuju i na Instagramu, gdje je Alisa i otkrila pratiocima da čekaju bebu. Ispod jedne od objava na kojima je pokazala trudnički stomak stoji i komentar krilnog centra koji joj poručuje da je voli.