AU!

ZAVODNIČKI POGLED PRELEPE GLUMICE - NI ONA NIJE MOGLA DA ODOLI KOBIJU! O ovom snimku se priča, Brajant izazvao pometnju!

Autor Kristina Mitrović Izvor mondo.rs

Ni prelepa Hale Beri nije mogla da odoli Kobiju Brajantu na jednoj utakmici...

Izvor: YouTube/Screenshot/BBVault

Kobi Brajant pravio je pometnju gde god se pojavi. Jedan od najboljih košarkaša svih vremena izazivao je veliku pažnju. Nažalost, poginuo je u helikopterskoj nesreći, ali se neki zanimljivi snimci pojavljuju s vremena na vreme.

Tako je sada ponovo postao viralan jedan klip sa utakmice Lejkersa i Dalasa iz 2005. godine, na njemu se vidi kako ga atraktivna glumica Hale Beri zavodi pogledom. Sedela je tik pored terena i bila je oduševljena što je Kobi tu ispred nje u razgovoru sa sudijom.

Kamerama nije promakao taj momenat, a neposredno pre svega toga je poznata glumica dala i jedan kratak intervju u kom je spomenula baš Kobija.

"Obožavam Lejkerse, veliki sam njihov fan. Brajant i Keron Batler su moji omiljeni igrači", rekla je Hale Beri tada.

Kobi je na tom meču briljirao. Postigao je 40 poena i predvodio je tim iz Los Anđelesa do pobede (108:103). Mavsima nije pomogla ni dobra partija Dirka Novickog (23, 13sk).

Nažalost, legendarni košarkaš više nije među živima. Zajedno sa svojom ćerkom Đijanom i još sedmoro ljudi poginuo je u helikopterskoj nesreći u gradu Kalabasas (Kalifornija) 26. januara 2020. godine.

Hale Beri i Kobi Brajant
Izvor: YouTube/Bballvault