Oni su hit!

KOŠARKAŠ I ODBOJKAŠICA BILI NAJLEPŠI PAR NA SVADBI! Nedovići dočekali Nemanju sa LEPOTICOM - ova pesma ju je pogodila!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Nemanja Dangubić i Katarina Lazović bili su na svadbi kod Nemanje Nedovića i ponovo su privukli veliku pažnju.

Izvor: Instagram/lazaaa7/screenshot

Nemanja Nedović napravio je spektakularnu svadbu sa svojom suprugom Minom Milunović, a mnogi su na slikama posebno obratili pažnju na par o kojem svi pričaju poslednjih meseci - Katarinu Lazović i Nemanju Dangubića.

Doskorašnji košarkaš Partizana i prelepa srpska odbojkašica već nekoliko meseci su u vezi. Prvo su to krili od javnosti, a onda su se oglasili na društvenim mrežama i sve potvrdili.

Pogledajte kako su blistali na svadbi:

Njih dvoje nisu pravili "haos" kao novi igrač Partizana, Grk Janis Papapetru, ali su se odlično proveli. Moglo je to da se vidi i po snimku koji je objavila Ivana Maksimović, supruga Danila Anđušića. Katarinu i Ivanu pogodile su pesme koje je na svadbi pevao Dejan Matić. Njih dve su zapevale uz čuveni hit "Dozvola za ljubav" i pokazale su da imaju i talenat za pevanje. Poslušajte.

Katarina je nedavno sa odbojkaškom reprezentacijom Srbije osvojila bronzu na finalnom turniru Lige nacija i proslavila je upravo sa Nemanjom. Sa druge strane Partizan nije produžio ugovor sa Dangubćem tako da je on slobodan u izboru nove sredine. Dok ne nađe klub i dok Katarina ne ode na pripreme za Svetsko prvenstvo odbojkašica  (23. septembar - 15. oktobar) uživaju u zajedničkim danima u Beogradu i privlače pažnju gde god da se pojave.

Pogledajte kako je bilo kod Mine i Nemanje Nedović na svadbi: