Katastrofa!

OBOŽAVA SE*S, MUŠKARCE I ŽENE - SADA SVI PRIČAJU O SKANDALU: Odigrala najgoru sezonu, pravila incidente, pa dobila otkaz

Autor Kristina Mitrović Izvor mondo.rs

Jedna od najboljih svetskih košarkašica Liz Kembidž (30) više nema ugovor u SAD, a možda je i završila WNBA karijeru.

Izvor: Profimedia

Već godinama je Elizabet Kembidž, australijska košarkašica rođena u Londonu, jedno od najpoznatijih imena svog sporta i WNBA lige. Kada je reč o parketu, nema mnogo žena koje mogu da zaustave igračicu koja sa 203 centimetra dominira pod obručima. A kada nije na parketu, dominira na društvenim mrežama...

Devojka koja je ovih dana ponovo u centru pažnje zbog otkaza koji je dobila u WNBA postala je svetski poznata zbog svoje karijere modela, ali i kontroverznih izjava. Svojevremeno je pričala o svojoj biseksualnosti, ali i o tome koliko obožava seks...

"Da, ja sam sportiskinja koja obožava seks. Imam preko dva metra i šta sad? Pa i mi smo ljudi, upražnjavamo seks. Kao košarkašica, osećala sam da ne smem da bude seksi. Od mene se tražilo samo da sedim, ćutim, naporno treniram i bavim se sportom. Zbog toga što sam žensko i što se bavim sportom sam osećala ogroman pritisak na svoju orijentaciju. Dosta godina sam bila zbunjena. Da li sam lezbejka? Biseksualka? Strejt? Da li je sa mnom sve u redu ako ne volim žene", ispričala je svojevremeno Kembidž.

Poslednjih godina se identifikuje kao biseksualka, što znači da voli i muškarce i žene, a pažnju svojih Instagram pratilaca prošle godine privukla je kada je preko društvenih mreža pozivala ljude da je muvaju za Dan zaljubljenih.

Pogledajte kako izgleda Liz Kembidž:

"Ne mogu više ovo da radim, srećno", rekla je Liz Kembidž nakon meča koji joj je, izgleda, bio poslednji u WNBA. Košarkašica Los Anđeles Sparksa odigrala je veoma loš meč u ubedljivom porazu od Las Vegasa, a tokom celog susreta bilo je primetno njeno nezadovoljstvo partijom njenih saigračica. Ni ostale košarkašice nisu bile oduševljene njenim ponašanjem.

Zapravo, sve je počelo mnogo ranije, čim je Liz došla u klub u kojem je provela samo jednu sezonu. U ekipi iz Los Anđelesa tražila je broj 8, koji je povučen u čast Deliše Milton-Džons, a zatim "otela" broj 1 od Amande Zahui. Sparksi su veoma loše postili u toj situaciji, pa je Amanda tek preko društvenih mreža saznala da će morati da izabere novi broj za dres u sezoni u kojoj će joj Kembidž biti saigračica.

Takođe, Liz se žalila da saigračice retko igraju akcije u kojima ona treba da postigne poene, dok je ostatak tima smatra da je njena posvećenost katastrofalna i da u defanzivi uopšte ne doprinosi ekipi. Nakon najburnije sezone u njenoj karijeri i najlošjih brojki još od 2013. godine, iz WNBA ne postoji interesovanje za Liz Kembidž. Delimično je to i zbog njenog ponašanja, pa se svi pitaju da li će se ikada vratiti na veliku pozornicu.