Čestitke!

NEMANJA NEDOVIĆ SE OPET OŽENIO PRELEPOM MANEKENKOM! Isplivale slike iz crkve: Igrač Zvezde i mlada BLISTALI pred oltarom

Autor Kristina Mitrović Izvor mondo.rs

Jedan od najlepših parova na srpskoj javnoj sceni bio je prelep i na venčanju.

Izvor: Instagram/Tadione33/Printscreen

Nemanja Nedović se ponovo venčava! Povratnik u redove Crvene zvezde po drugi put je izgovorio sudbonosno da, ali nije menjao suprugu - manekenku Minu Milutinović. Mladenci koji su pre dve godine napravili šou na beogradskim ulicama kada su se provozali kabrioletom sada su obavili crkveno venčanje.

Pauzu između dve sezone iskoristili su za ovu ceremoniju, crkvenom venčanju prisustvovali su brojni sportisti. Među njima su prednjačili košarkaši pošto je Filip Čović bio kum pre dve godine, a kao i u slučaju Miroslava Raduljice - sve je snimao Tadija Dragićević. 

Prethodne nedelje smo na profilu nekadašnjeg kapitena Zvezde mogli da vidimo kako izgleda venčanje Miroslava Raduljice u manastiru nadomak Valjeva, a zatim i prvi ples nekadašnjeg reprezentativnog centra, dok nam je Tadija sada preneo delić atmosfere sa Nemanjinog i Mininog venčanja.

Ovo su kadrovi koje je uhvatio Tadija Dragićević:

Inače, Nemanja Nedović i Mina Milutinović važe za jedan od najatraktivnijih parova u Srbiji. Reprezentativac i manekenka poslednjih godina privlače mnogo pažnje zbog atraktivnog fizičkog izgleda, a tokom naredne tri godine mnogo češće će boraviti u Beogradu.

Pogledajte kako izgleda Mina:

Nakon deset godina internacionalne karijere Nemanja Nedović se vratio u Beograd i potpisao ugovor sa tri sezone sa Crvenom zvezdom. Pred njim će biti veliki izazovi, pošto će crveno-beli protiv veoma snažnog Partizana braniti triplu krunu osvojenu prethodne sezone.

Pogledajte detalje sa crkvenog venčanja: