AUUUUU!

ISPLIVALA MRAČNA TAJNA NBA ŠAMPIONA, OSTAVIO VERENICU NA DAN VENČANJA: Nije pristala na jedno - otkazao je SVE i plakao!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Stiven Džekson ispričao je kako je na dan venčanja ostavio svoju verenicu zato što nije potpisala predbračni ugovor.

Izvor: Instagram/Screenshot/iammelissaimani/Profimedia

Imaju i NBA šampioni svoje mračne tajne. Otkrivena je jedna takva, pošto je Stiven Džekson priznao da je na dan venčanja ostavio svoju verenicu Imani Šovalter zato što nije htela da potpiše predbračni ugovor!

Čovek koji je sa Gregom Popovćem i ekipom San Antonija osvojio titulu 2003. godine otkrio je kako je 2005. godine otkazao sopstveno venčanje i napravio haos zbog 38.3 miliona dolara.

"Ispričaću vam sve. Dakle, da bi predbračni ugovor mogao da se napravi, moraju budući supružnici da se slože, što se i dogodilo. Naglašavam da se i ona složila i da je sve bilo dogovoreno. Ugovor je napisan tri-četiri meseca pre svadbe", počeo je priču Džekson.

Ovako oni danas izgledaju:

Sve ovo prepričao je u jednom video klipu na Instagramu koji je posle toga izbrisao.

"Prošao je mesec, pa dva, venčanje se približavalo. Više puta sam je podsetio da potpiše ugovor, rekla mi da nemam razloga za brigu. Na dan ceremonije je pokazala svoje pravo lice, saznao sam da nije potpisala ugovor. Otkazao sam venčanje i rekao da se nećemo venčati. Otišao sam u sobu i počeo sam da plačem. Kunem se, bio sam povređen. Toliko sam želeo da se venčamo. Plakao sam oko pola sata, teško mi je palo. Nisam verovao da sve to može da se desi zbog jednog parčeta papira", prepričao je Stiven.

On tvrdi da mu je Imani nudila da potpiše predugovor kasnije, da je on odbio, dok ona kaže da je sve izmislio.

"Dao mi je predugovor dve nedelje pre venčanja, laže. Nismo uopšte pričali o tome, već je on to sve dogovorio sa svojom majkom, ne sa mnom. Reci istinu jednom u životu", pručila je Imami putem Instagrama.

Džekson je izabran na draftu 1997. godine od strane Finiksa, ali je debitovao u najjačoj ligi tek 2000. godine kada je zaigrao za Nju Džersi Netse. Potom je prešao u San Antonio, pa je potpisao za Altantu. Onda je dobio ponudu od Indijane za šestogodišnji ugovor vredan 38.3 mliona dolara i prihvatio je. Navodno je upravo ta cifra bila navedena u tom predbračnom ugovoru. Želeo je da zaštiti svoj novac.

Posle Pejsersa Džekson je otišao u Godlen Stejt, igrao je još za Šarlot, Milvoki i Kliperse pre odlaska u penziju. Trenutno vodi podkast "All the smoke".

Tagovi