TAKO JE!

NA TEŠKO PITANJE REKAO "BODIROGA" I ZAPALIO TVITER: Francuski as obožava Bodirogu, sad je to ponovo dokazao!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Mnogi bi se složili sa ocenom Nikole Batuma koji kaže da je Bodiroga najpotcenjeniji Evropljanin ikada.

Izvor: MN Press

Poznati francuski košarkaš Nikola Batum "dosađivao" se na godišnjem odmoru i nedostajala mu je košarkaš, tako da je svoje pratioce na Tviteru "izazvao" da mu postavljaju zanimljiva pitanja.

Jedno od njih glasilo je i ko je najpotcenjeniji evropski košarkaš svih vremena, a Batum je "ispalio" odgovor koji je i te kako obradovao srpske navijače na Tviteru. Po mišljenju aktuelnog košakaša Klipersa, to je bez ikakve sumnje legendarni srpski kapiten Dejan Bodiroga.

Nije to i jedino interesantan odgovor koji je ponudio Batum u komunikaciji sa navijačima na Tviteru, pošto je kao trojicu najboljih francuskih igrača svih vremena izdvojio Parkera, Dijaoa i Rigodoa.

Sebe nije uvrstio u najbolju petorku Francuske svih vremena (Parker, Dijao, De Kolo, Želabal, Gober), dok je otkrio i da su po njegovom mišlenju najveći favoriti na Eurobasketu, na kome neće igrati, sledeće reprezentacije: Francuska, Slovenija, Grčka, Litvanija, Hrvatska i Nemačka (igraju kod kuće).

Što se tiče Bodiroge, novog prvog čoveka Evrolige, nije ovo prvi put da ga Batum ističe u prvi plan, pošto je u mnogim intervjuima istakao da mu se divi.

"Moja dva idola i omiljena igrača ikada: Skoti Pipen i Dejan Bodiroga. Dvojica najboljih ikada koji su igrali ovu igru (NBA i Evropa) i koji su i pobeđivali i sa svojim nacionalnim timovima. Legende", ispričao je Batum pre nekoliko godina i od tada se nije mnogo toga promenilo.

Tagovi