Čestitke!

POGLEDAJTE PRVI PLES MIROSLAVA RADULJICE: Centar ne skida osmeh sa lica, a bivši kapiten Zvezde sve snimio! (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Nekadašnji reprezentativni centar Miroslav Raduljica oženio se odbojkašicom Tamarom Ignjić.

Izvor: Instagram/Screenshot/tadione33

Srpski košarkaš Miroslav Raduljica venčao se sa odbojkašicom Tamarom Ignjić danas u manastiru Jovanje bez velike pompe, a javnost je za to saznala uglavnom preko njegovog kuma. Tadija Dragićević je prvo pokazao javnosti fotografije i snimke sa same ceremonije u manastiru nadomak Valjeva, a zatim i detalje slavlja koje je usledilo.

Miroslav i njegova supruga odigrali su prvi ples, a nekadašnji centar reprezentacije nije napravio "grešku u koracima" poput kolege Alekse Avramovića. On je bio odlično pripremljen za ples i sve je prošlo u najboljem redu.

I te detalje zabeležila je kamera mobilnog telefona Tadije Dragićevića. Na Instagram profilu nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde i novopečenog kuma Miroslava Raduljice mogu da se vide detalji sa proslave koja je usledila nakon samog venčanja.

Pogledajte prvi ples mladenaca:

Tadija je prvo pozirao sa rođenim bratom i svojom suprugom, zatim svetu pokazao kako pleše Miroslav Raduljica. Nekadašnji centar Partizana je u jednom trenutku sa osmehom pogledao u kameru, znajući da će se o njegovim pokretima na podijumu uskoro pisati u Srbiji.

Inače, Miroslava i Tamaru venčao je iguman Mihailo, brat glumca Miloša Bikovića. Manastir Jovanje je destinacija na koju Raduljica često odlazi, pa ne čudi što je baš nju izabrao kao mesto na kojem će reći sudbonosno DA!

Ovako je izgledalo venčanje u manastiru:

Tagovi