HIT

MARJANOVIĆ SNIMIO NOVU REKLAMU I ZALUDEO AMERIKANCE! Bobi sa suprugom napravio šou - ko je bolji kuvar? (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Boban Marjanović sa suprugom Milicom snimio je zanimljivu reklamu.

Izvor: twitter/screenshot/@BleacherReport

Boban Marjanović pravi šou u Americi. Kao i mnogih prethodnih godina i ove je pokazao da se odlično snalazi pred kamerama, sada je bio u tandemu sa suprugom Milicom.

Njih dvoje snimili su reklamu za "Butcher box" i to tako što su se takmičili u kuvanju. Milica je spremala školjke, a Bobi biftek. Deluje da su uživali u snimanju.

"Moj biftek će biti bojli od tvog jela. Kada proba ovo, želim da kaže da je ovo najbolji biftek koji je probala u životu. To je moj cilj"; poručio je Boban dok je stajao ispred roštilja napolju.

Milica je bila u kući i izgledala je samouvereno u svoj izbor. Čak se i šalila na račun svog muža.

"Ne čujem vatrogasne sirene i kamione. Za sad je dobro", nasmejala se ona.

Zatim je srpski napravio šou pošto je od svog jela odlučio da napravi sebe, tačnije da ukrasi svoj tanjir na interesantan način. Nazvao je jelo "Bobijevo lice".

"Tvoje jelo lepo izgleda na tanjiru, da sam u restoranu, želeo bih da bude tako dobro servirano, ali moje ne mogu rečima da opišem", dodao je Boban.

Potom su probali svoja jela, Milica je bila oduševljena kako je ispao Bobijev biftek, a potom je priznala i da bi njihova deca "pre probala njegovo jelo, jer izgleda zabavnije."

Marjanović je tokom prethodnih godina snimio nekoliko reklama sa Tobijasom Herisom, a bio je i deo filma "Džon Vik" sa Kijanu Rivsom i Hale Beri.

Podsetimo, Boban nije na širem spisku selektora Svetislava Pešića za predstojeći Eurobasket, a nedavno je i trejdovan iz Dalasa u Hjuston.