OPCIJA

ZVEZDA ČEKA NEJPIJERA I GLEDA DRUGOG NBA IGRAČA! Crveno-beli jure plejmejkera - Amerikanac je plan B!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Crvena zvezda ima još jedno rešenje na poziciji organizatora igre, prate Ajzeu Tejlora.

Izvor: Profimedia

Crvena zvezda što pre želi da reši pitanje plejmejkera, pa je tako naciljala još jednog NBA igrača - Ajzeu Tejlora (28), prenosi "Mozzartsport".

Kako se navodi crveno-beli i dalje čekaju prvog pika, Šabaza Nejpijera, ali su se pregovori sa njim otegli i još uvek nisu dobili odgovor od doskorašnjeg igrača Zenita koji se vraća na teren posle duge pauze zbog povrede. Kako ne bi gubili vreme u slučaju da odgovor bude negativan, pronašli su drugo rešenje.

Tejlor nije odabran na draftu 2016. godine, ali je ostao da se bori za mesto u najjačoj ligi sveta i u tome je uspeo. Igrao je za Hjuston i Atlantu. Nije bio zadovoljan minutažom, pošto su ga slali u svoje filijale, pa je odlučio da ode "preko okeana".

Došao je u Makabi Rišon i tamo odigrao odličnu sezonu, prosečno je beležio 17 poena i 4,3 asistencije po meču to je privuklo pažnju španske Mursije. U Španiji se fantastično pokazao, davao je prosečno 15,2 poena i 3,4 asistencije i izabran je u drugu petorku ACB lige.

Crveno-beli doveli su Nemanju Nedovića, Džona Holanda, Filipa Petruševa, Hasana Martina, Bena Bentila i Dalibora Ilića za sada i traže rešenje na poziciji organizatora igre. Nejpier ili Tejlor? Ili možda neko treći? Odgovor će stići vrlo brzo.