Stigao!

GOTOVO JE! ZVEZDA DOVELA JOŠ JEDNOG IGRAČA: Potpisi "pljušte" svakog dana, ovo je novi tim crveno-belih!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Zvanično je!

Izvor: MN Press

Ben Bentil je zvanično postao novi košarkaš Zvezde. Krilni centar iz Gane, rođen 1995. godine i visok 204 centimetra, potpisao je ugovor sa crveno-belima i tako definitivno najavio svoj dolazak u Srbiju.

Bentil je prošle sezone igrao za Armani, prepoznatljiv je po fizičkoj snazi, kao i šutu za tri poena, a u Evropi je igrao i za Šalon, Bilbao, Peristeri i Panatinaikos, dok je u NBA ligi kratko nosio dres Dalasa 2017. Nastupao je i na drugim kontinentima, pa se oprobao i u Kini.

Njegovim potpisom Zvezda je nastavila da sklapa tim i to veoma dinamično, jer je u ponedeljak njen igrač postao i Filip Petrušev. Pre njih dvojice, crveno-beli su doveli i Nemanju Nedovića iz Panatinaikosa, Hasana Martina iz Olimpijakosa, Džona Holanda iz Burse i Dalibora Ilića iz Igokee. Čeka nas zaista uzbudljiva sezona!

"Ovaj 27-godišnjak visok 205 centimetara i težak 110 kilograma, draftovan je 2016.godine od strane Boston Seltiksa, ali je svoje ime upisao u istoriju košarke kao prvi igrač iz Gane koji je obukao dres jednog NBA kluba (Dalas Meveriksi 2017). Nakon toga profesionalnu košarku igrao i svoje ime gradio igrajući u Evropi i Kini. Odlikuje ga izuzetno čvrsta igra u odbrani, izuzetna snaga, i odličan šut za tri poena", objavila je Crvena zvezda u utorak uveče.

Ovo su novi košarkaši Crvene zvezde: