OPA!

NOVA BOMBA ZVEZDE - IGRAČ AKTUELNOG PRVAKA EVROPE! Crveno-beli žele još jednu "zver" pod košem

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Crvena zvezda je danas potpisala ugovor sa Daliborom Ilićem, ali to možda ne bude jedino pojačanje koje je dogovoreno ovog četvrtka.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je ovog leta potpisala Nemanju Nedovića, Džona Holanda, Hasana Martina i Dalibora Ilića, a peto pojačanje mogao bi da bude "stari vuk" Kris Singlton!

U pitanju je sada već bivši igrač Efesa, dvostrukog uzastopnog šampion Evrope, koji je interesantan mnogim klubovima iz Evrolige. Prethodnih dana dovodio se u vezu sa Panatinaikosom, dok je ovog popodneva grčki "Total Basket" lansirao informaciju da Zvezda prati razvoj situacije oko Singltona.

Poznati košarkaški insajder Hristos Harpidis objavio je da se Crvena zvezda uključila u bitku za potpis snažnog Amerikanca sa kojim bi njihov reket - uz ranije potpisanog Hasana Martina - zaista bio moćan.

Singlton (206 cm, 32) je već dugo u Evropi i etablirao se kao vrlo zahvalan košarkaš. Karijeru je gradio prvo u Lokomotivi Kubanj, potom je dve sezone nosio dres Panatinaikosa, bio je godinu dana i u Barseloni, da bi potom tri godine igrao kod Ergina Atamana u Efesu. Bio je vrlo važan deo tog tima koji je šampion Evrolige već drugu godinu zaredom.

Odlični krilni centar je prošle sezone za Efes postizao oko 3,9 poena po meču uz 2,9 skokova, ali je svakako njegov doprinos u defanzivi nemerljiv statističkim podacima.

Podsetimo, danas je za Crvenu zvezdu već potpisao Dalibor Ilić, dok je Nebojša Čović najavio dolazak još pojačanja.