BIĆE "VRELO"

EVROLIGA OBJAVILA RASPORED - EVO KADA SE IGRA VEČITI DERBI U EVROPI!

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Evroliga objavila raspored za novu sezonu, poznato i kada će se igrati evropski duel večitih.

Izvor: MN Press

Evroliga je objavila raspored svih mečeva i poznato je kada će Crvena zvezda i Partizan igrati evropske derbije. Prvi duel dva najveća srpska kluba u elitnom takmičenju zakazan je za 8. decembar (20.30 časova), domaćin će biti crno-beli, dok je drugi duel na programu 27. januara pred navijačima crveno-belih.

Čelnici elitnog takmičenja ranije tokom dana saopštili su termine prvih utakmica, a sada su otkrili i ceo raspored, pa tako navijači Zvezde, Partizana, ali i ostalih klubova u Evropi mogu da prave planove za narednu sezonu.

I jedni i drugi napravili su dosta promena u sastavu u odnosu na prethodnu godinu. Na Malom Kalemegdanu došlo je i do promene na klupi, Vlada Jovanović zamenio je Dejana Radonjića. Kada je igrački kadar u pitanju, stigli su Nemanja Nedović, Hasan Martin i Džon Holand.

Ovako je izgledao poslednji večiti derbi:

Sa druge strane Željko Obradović je za sada doveo Danila Anđušića, Dantea Egzuma i Džejmsa Nanelija i očekuje se da će u narednom periodu stići još pojačanja.

Timovi polako kompletiraju sastav za borbe na četiri fronta, ali je jasno da će one u Evroligi imati posebnu draž. Okršaji "večitih" u eliti privući će veliku pažnju u najjačem evropskom košarkaškom takmičenju...

Tagovi