POGLEDAJTE!

ŠOU! JOKIĆ UZEO MIKROFON I NAPRAVIO FEŠTU: Nikola se ludo provodi u Srbiji - zapevao domaći hit, a svi odmah SKOČILI!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Nikola Jokić zna kako da se provede u društvu prijatelja, a njegov poslednji snimak oduševio je i Amerikance.

Izvor: Instagram/jokic.natalija/printscreen

Nikola Jokić je postao dvostruki uzastopni MVP NBA lige i nedugo nakon toga je potpisao najveći ugovor u istoriji košarke. Ali da ga to ništa neće promeniti, ovaj Somborac nastavlja da pokazuje na odmoru u Srbiji.

Prvo je došao na beogradski hipodrom da isprati svoje konje, potom je zaigrao kolo sa braćom, a onda se pojavio i video snimak na kojem se činilo da je "malo popio". Ali Nikola Jokić je sad rešio i da zapeva u mikrofon!

Da se srpski centar odlično provodi u otadžbini pokazao je i video snimak koji je njegova supruga Natalija objavila na svom Instagram profilu.

Jokić je u društvu prijatelja uživao u muzici i dobroj zabavi, reklo bi se u "kućnom provodu". A onda je u jednom trenutku rešio da zapeva u mikrofon i to pesmu Dejana Cukića "Ja bih da pevam".

Sedeo je Jokić u običnoj beloj majici i crnom šortsu i dobro se zabavljao, a ovaj snimak je brzo stigao i do SAD. Američki novinari su podelili snimak na svojim profilima na društvenim mrežama.

Tako je i Majk Singer, reporter "Denver Posta" bio oduševljen.

"Karaoke sesija Nikole Jokića? Da, karaoke sesija Nikole Jokića!", napisao je. Pogledajte kako se srpski superstar provodio uz mikrofon:

A evo kako je Nikola Jokić nedavno u Beogradu pratio jubilarni 100. konjički derbi na Beogradskom hipodromu:

Tagovi