Odlazi?

GOTOVO JE, BARSA REŠILA SVE OKO DOLASKA NIKOLE KALINIĆA: Plaćeno je obeštećenje, samo se čeka potpis!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Nikola Kalinić bi prema izvorima iz Španije u narednim danima trebalo da postane i zvanično košarkaš Barselone.

Izvor: MN Press

Kako prenose španski mediji sve je bliži odlazak Nikole Kalinića u Barselonu i pored brojnih prepreka koje je katalonski klub morao da preskoči kako bi angažovao reprezentativca Srbije. 

"Placa deportiva" javlja da je Barselona sve dogovorila sa Valensijom i da će platiti između 420.000 i 450.000 evra za otkup prava na Kalinića kako bi mogla da ga dovede.

Ovo Barselona mora da plaća zbog propisa ACB lige po kojima klub za koji je Kalinić igrao pre odlaska iz Španije ima pravo da izjednači ponudu i vrati ga. Kako bi se to izbeglo Barselona je rešila da ozbiljno plati "slepim miševima" za najboljeg igrača ABA lige iz prošle sezone.

Nikola Kalinić se iz Valensije vratio u Crvenu zvezdu, ali sada španski mediji prenose da će ponovo zaigrati u Španiji, ali za tim Barselone. Navodi se da je dogovorio lične uslove sa Kataloncima i da će u narednim danima biti ozvaničena saradnja sa njim.

Crvena zvezda je najavila da će probati da mu ponudi čak i bolje uslove od Barselone, a u narednim danima čekamo rasplet ove transfer sage.