Tu je

JOKIĆ VIĐEN U BEOGRADU, A RAZLOG ŠTO JE STIGAO JE HIT: Nikola u beloj majici i sa kačketom došao da osvoji titulu! FOTO

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Aktuelni MVP NBA lige Nikola Jokić viđen je na beogradskom hipodromu gde je došao da gleda svoja grla na srpskom galopskom derbiju.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Na Beogradskom hipodromu održava se jubilarni 100. srpski galopski derbim a na njemu se među publikom pojavio i Nikola Jokić! Aktuelni dvostruki MVP NBA lige stigao je da pogleda trku na kojoj između 130 takmičarskih grla ima i njegovih konja.

Poznato je da je Jokiću konjički sport možda i veća strast od košarke i čak je jednom prilikom šokirao novinare kada je kao najveći uspeh u sportskoj karijeri naveo pobedu svog konja na jednoj trci! 

Na jubilarnom galopskom derbiju na hipodromu okupio se veliki broj navijača i ljubitelja konjičkog sporta, a na svojevrsnom spektaklu nagradni fond je bio preko 2.000.000 dinara. Pogledajte Jokića na srpskom galopskom derbiju:

Jokića su čim je stigao na hipodrom okružili navijači, a najviše su mu se obradovali oni najmlađi koji su zatražili autograme i slike sa najboljim košarkašem na svetu.

Centar Denver Nagetsa i reprezentacije Srbije trenutno odmara nakon naporne NBA sezone, a čak je i NBA liga uvažila njegovu ljubav prema konjima i dodelila mu je MVP trofej u njegovoj štali u Somboru! Tada su ga uz tamburaše savladale emocije i Jokić je bio vidno dirnut time što je velika delegacija Denver Nagetsa zajedno sa MVP trofejem doputovala čak u Sombor da mu dodeli priznanje.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Tagovi