Košarka

CRNOGORSKA KOŠARKAŠICA JOVANA PAŠIĆ KARIJERU NASTAVLJA U FRANCUSKOJ!

Autor Anđela Pešić Izvor Pobjeda

Crnogorska košarkašica Jovana Pašić karijeru nastavlja u Francuskoj – mlada Novljanka potpisala je za Anže, koji je prošle sezone igrao četvrtinale tamošnje lige.

Izvor: MN Press

Naravno da sam presrećna nakon potpisivanja ugovora sa Anžeom. Radujem se novom izazovu i drago mi je da ću imati priliku da se oprobam u Francuskoj, koja je jedna od najjačih liga u Evropi. Anže je profesionalan klub i srećna sam što ću biti dio tog tima”, rekla je Pašić za Pobjedu.

Crnogorska reprezentativka karijeru je počela u Herceg Novom, igrala za Antivari, Palanku, Partizan,. Vojvodinu, ,,Radivoj Korać“, a onda je uslijedio period u Rumuniji.

Nakon sezone u Aradu bila je četiri godine u Sepsiju, gdje je osvojila sve što je mogla da osvoji, a blistala je i u Evrokupu.

“Poslije toliko vremena odlazim iz Rumunije. Bilo je iskreno teško donijeti odluku i vrlo emotivan trenutak nakon odlaska iz Sepsija, ali mislim da je došlo vrijeme da probam nešto drugo”.

Kada su u pitanju ambicije, Pašić vjeruje da će opravdati očekivanja i da će dokazati da je pravo pojačanje…

“Želim da budem zdrava, jer će u tom slučaju sve biti u najboljem redu. Anže igra timski i sigurna sam da požvrtvovanjem i energijom mogu doprinijeti rezultatima”, jasna je Jovana Pašić.