Košarka

DAVIDOVAC IDE IZ ZVEZDE U CSKA? I ruski velikan hoće košarkaša crveno-belih!?

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Krilni košarkaš Zvezde sve bliži odlasku.

Izvor: MN Press

Dejan Davidovac po svemu sudeći odlazi iz Crvene zvezde, a njegov novi klub mogao bi da bude CSKA Moskva. Na dan kada je nagovešteno i da bi krilni košarkaš crveno-belih mogao u Bajern, na društvenim mrežama se pojavila glasina da je dogovorio uslove selidbe u Moskvu, u tim za koji od 2020. igra centar Nikola Milutinov.

Iako se još niko iz Zvezde nije oglasio o ostanku Davidovca i iako ni on nije dao konkretan odgovor u razgovoru za MONDO o pregovorima sa crveno-belima, deluje da je sve izvesnije da će napustiti Mali Kalemegdan.

Ostaje da se vidi gde će krilni košarkaš iz Zrenjanina nastaviti karijeru nakon sedam godina od dolaska u Zvezdu. U tom periodu je prve dve sezone proveo na pozajmici u FMP-u, a potom je 2017. priključen crveno-belima i dao je značajan doprinos osvajanju trofeja.

"Pregovori su u toku, nisam razmišljao odmah. Želja mi je bila da odem na odmor bez ugovora, prvi put kao 'free agent'. Uvek mi je bila želja da budem u Zvezdi, da budem deo Zvezde. Sad, koliko je realno i šta će tu biti? Još ćemo da vidimo", rekao je Davidovac u razgovoru za naš portal o ostanku u klubu.

Prethodnih dana najavljeno je i da će se Zvezda rastati sa još jednim važnim igračem, Ostinom Holinsom, koji će po svemu sudeći nastaviti karijeru u Makabiju, koji pravi moćan tim za narednu sezonu.