Gotovo?

ATLANTA RADI SVE DA TREJDUJE BOGDANOVIĆA: Bogdan na ceni, pet ili šest timova pregovara sa Hoksima!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Atlanta Hoksi posle razočaravajuće sezone žele da drastično promene svoj tim. Zbog toga bi Bogdan Bogdanović i Džon Kolins mogli da napuste tim.

Izvor: Profimedia

Kako javlja jedan od bolje obaveštenih NBA insajdera Brajan Vindhorst, Bogdan Bogdanović bi uskoro mogao da napusti ekipu Atlanta Hoksa.

Nekadašnji košarkaš Partizana, Fenerbahčea i Sakramenta je odigrao odlične dve sezone u Džordžiji, a to nije ostalo neprimećeno. Sada se oporavlja od povrede i čeka operaciju, a klub uprkos dobrim igrama želi da ga otera!

"Atlanta je na sve strane! Čuo sam za pet ili šest različitih trejdova na kojima rade. Uglavnom su tu uključeni Džon Kolins i Bogdan Bogdanović. Zapravo jedini igrači koji nisu uključeni ni u jednom razgovoru za trejd su Tre Jang i Deandre Hanter. Verovatno će Hoksi uključiit i šokove na draftu", naglasio je Vindhorst.

Atlanta na sledećem draftu ima pravo biranja 16. i 44. pika, a u klubu su spremni da ponude te pikove, Džona Kolinsa i Bogdana Bogdanovića u zamenu za neku superzvezdu. Za sada Vindhorst nije otkrio koji se klubovi interesuju za Bogdanovića, ali znamo da su ranije Milvoki Baksi hteli da ga dovedu, a da su i Lejkersi pominjani kao jedan od timova koji se interesuje za njega.