AUH!

JOKIĆ SE VRAĆA U REPREZENTACIJU: Da li ovo znači da Nikola igra za Srbiju na Eurobasketu?!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Objava jednog od najpoznatijih evropskih menadžera izazvala je mnogo komentara na društvenim mrežama.

Izvor: MN Press

Javnost je sa ogromnom pažnjom ispratila poslednju instagram objavu menadžera Miška Ražnatovića, koji je na svoj profil okačio fotografiju Nikole Jokića u dresu Srbije.

Iako je po njegovim rečima povod za to MVP titula koju je Somborac osvojio u NBA ligi, mnogi su to potpuno drugačije protumačili...

Nikola Jokić je MVP priznanje dobio još pre nekoliko nedelja, a delegacija iz NBA već je posetila Sombor i njegovu štalu kako bi mu u neobičnom ambijentu uručila trofej. Imajući u vidu to, ali i činjenicu da Ražnatović često transfere svojih igrača najavljuje kroz zagonetke, košarkaška publika smatra da se iza ove objave krije nešto drugo.

Ovako je izgledala dodela MVP priznanja u Somboru:

Jokić već dugo vaga da li će naredne jeseni igrati za reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu, a o tome je i sam govorio nekoliko puta. Takođe, o tome je govorio i selektor Svetislav Pešić, koji je čak putovao u SAD kako bi sa Nikolom popričao o budućnosti u srpskom nacionalnom timu.

Da li su se dogovorili i šta su zajedno odlučili ostaje nam da vidimo, ali će javnost u Srbiji i regionu nakon ove objave na instagramu sigurno više verovati u Nikolin povratak u nacionalni tim.

Pogledajte objavu:

Tagovi