Tužno...

KATASTROFA BIVŠEG NBA IGRAČA - OPET JE PROSJAK: Igrao sa Lebronom, pomagao mu vlasnik Dalasa - ponovo se uništio (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Ponovo je primećen kako prosi na ulici, iako je delovalo da se izvukao iz pakla u kojem je živeo godinama.

Izvor: Twitter/mymixtapez/printscreen

U jednom trenutku je delovalo da će prijatelji uspeti da pomognu nekadašnjoj NBA zvezdi, ali sada deluje da je Delonte Vest ponovo krenuo stranputicom.

Košarkaš koji je svojevremeno igrao sa Lebronom Džejmsom i Sašom Pavlovićem u Klivlendu ponovo je primećen kako prosi na ulici! Iako je nakon prethodnih ovakvih snimaka, njegovih uličnih tuča i batina koje je dobijao, hapšenja i problema sa narkoticima, reagovao čak i Mark Kjuban, pitanje je da li iko može da pomogne bivšem košarkašu...

Jedan od navijača snimio je Vesta pored puta u Virdžiniji, kako sa malim kartonom u rukama moli vozače automobila da mu finansijski pomognu. A nije trebalo tako da bude...

Delonte Vest je bio prijavljen za ovogodišnje izdanje Big3 lige - najpopularnijeg svetskog takmičenja u basketu 3x3. Nažalost, nijedna ekipa ga nije izabrala na draftu iako se ozbiljno pripremao, a samo nekoliko dana kasnije on je ponovo primećen na ulici.

Podsećamo, Delonte Vest je već imao ogromnih problema sa alkoholom i drogama, zbog čega je postao beskućnik. Dok je na ulicama prosio kako bi preživeo, često je dobijao batine, a više puta je i hapšen zbog incidenata u kojima je učestvovao.

Delovalo je da će sve biti u redu kada se umešao u priču vlasnik Dalas Maveriksa, ali ni to nije potrajalo... Mark Kjuban mu je pomogao da ode na rehabilitaciju, a zatim je i dobio posao na jednoj klinici na Floridi. Tokom oporavka je uživao u jahanju i vožnji kajaka, pojavili su se i njegovi snimci iz hale, ali je Delonte ponovo na ulici.

Tokom NBA karijere koja je trajala od 2004. do 2012. godine igrao je za Boston, Sijetl, Klivlend, ponovo Boston i na kraju Dalas. Kasnije je nastupao za razvojni tim Dalasa, a bio je i internacionalac u Kini. Iz dana u NBA ligi, tačnije Klivlendu, datira urbana legenda da je bio u vezi sa majkom Lebrona Džejmsa!

Pogledjate snimak koji se pojavio