Potpisao!

FMP predstavio strašnog defanzivca - stiže pravo sa koledža!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Trebalo bi da mladi Trent Frejzer bude veliko pojačanje FMP-a u narednoj sezoni, kada će klub iz beogradskog predgrađa ponovo igrati ABA ligu.

Izvor: Youtube/ Big Ten Network/printscreen

FMP iz Železnika već je predstavio prvo pojačanje za jesen! Beogradski tim je na zvaničnom klupskom sajtu ozvaničio saradnju sa američkim bekom Trentom Frejzerom (23), koji direktno iz SAD stiže u Srbiju.

Ovaj košarkaš  sa Floride nema iskustva u seniorskoj košarci, pošto u redove "Pantera" stiže pravo sa koledža. Prethodnih godina imao je impresivne partije noseći dres Ilinoisa, u kojem je pokazivao ogroman talenat.

Posebno je primetno bilo da je Frejzer odličan defanzivac, pošto se dve godine uzastopno našao u idealnoj defanzivnoj petorci konferencije. U prethodnoj sezoni je u dresu Ilinoisa prosečno beležio 11,6 poena, 4,1 asistneciju, 2,8 skokova i nešto više od jedne ukradene lopte po meču.

Na mestu organizatora igre tima iz Železnika Frejzer će naslediti Brajsa Džonsa, koji je pre nekoliko dana napustio tim.

Podsećamo, FMP je u završnici KLS trebalo da igra protiv Partizana, ali ta serija neće biti na programu. Crno-beli su doneli odluku da se povuku iz takmičenja, pa će ekipa iz Železnika sačekati rivala za finale domaćeg prvenstva.

Pogledajte kako igra novo pojačanje FMP:

Trent Frejzer
Izvor: Youtube/LyfePULSE

Tagovi

FMP