Košarka

OSEĆAM SE JAKO LOŠE! RADONJIĆ GOVORIO O PROVOKACIJI IGRAČA PARTIZANA: Obratio se navijačima, od njih tražio samo jedno!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Dejan Radonjić još jednom nije želeo da komentariše rad arbitara.

Izvor: Youtube/screenshot/BC Partizan TV

Crvena zvezda je ubedljivo poražena od Partizana u četvrtom meču finala ABA lige, a trener poraženog tima Dejan Radonjić je posle meča pričao i o incidentu koji se desio na samom finišu meča. 

Tada je košarkaš Partizana Uroš Trifunović posle postignute trojke, kada je pitanje pobednika odavno bilo rešeno nesportski reagovao ispred klupe Crvene zvezde.

"Zamoliću da pozovem naše navijače navijače da dođu i da nas bodre, da nam pomognu da dođemo do pobede protiv večitog rivala. Da budu glasni i da budu korektni. Nikome nije prijatno ako imamo situaciju da pritrčl ugrač na kraju meča i da se ponaša prema nama ovako kako se ponaša. Ne bih voleo da to izazove neku reakciju kod navijača i da to ode u nekom drugom pravcu. Ono što sigurno znam je da 280 minuta koliko smo do sada igrali protiv Partizana niko od nas nije pokazao loše ponašaje, a kamoli nepoštovanje. Osećam se jako loše, iskren da budem i iskoristio bih priliku da saopštim našim navijačima da ne treba da posmatraju na bilo koji način niit to niti bilo šta drugo osim da korektno navijamo. Znam da to neće biti lako jer još kao igrač sam iskusio mnogo ovakvih stiuacija i osetio sam to na svojoj koži. Ali eto da iskoristim priliku da pokušam da uradim nešto na neki način", rekao je Radonjić na samom kraju konferencije za medije. 

Pogledajte tu situaciju:

Pred majstoricu koja se igra u ponedeljak nije želeo da priča o šansama oba tima.

"Rekao sam na početku da jako veliki respekt imam prema Partizana i najavio sam velika borba. Šansama, prognozama i procentima se ne bi bavio. Ono što želimo je da dođemo do šanse da još jednom savladamo Partizan", istakao je Radonjić.