VIDEO

OVAKO JE PREKINUT DERBI - SUDIJE OSTAVILE LOPTU I OTIŠLE! Čekaju ih igrači i cela hala, evo zašto su se povukli!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Arbitri su se povukli i pitanje je kad će meč biti nastavljen.

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Buran derbi ABA lige igra se u Pioniru, a u poslednjem minutu utakmice je prekinut. Sudije su se u tom trenutku povukle u svlačionicu nakon nekoliko upozorenja da se ne ubacuju predmeti, kao i pretnje da će tribine biti pražnjene ako se sa time nastavi. Pogledajte tu situaciju, na početku poslednjeg minuta i pri vođstvu crno-belih od tri poena.

Trener crno-belih Željko Obradović je apelovao na navijače da ne gađaju, na početku meča igrači Zvezde su gađani topovskim udarima, a meč je prekidan i zbog korišćenja lasera. Posle svega, u finišu smo videli scenu na kakvu nismo navikli - igrači Partizana i Zvezde sedeli su na svojim klupama i čekali su arbitre, kao i čitava dvorana.

Ostaje da se vidi šta je uslov da se sudije vrate na teren, a prema prvim informacijama povukle su se zbog ubacivanja predmeta na parket, na šta su pozivali da se prestane i pre meča.

Pre odlaska sa terena, sudija Matej Boltauzer je kratko komunicirao sa zapisničkim stolom, ostavio loptu i poveo kolege Uroša Nikolića i Milana Nedovića u svlačionicu. Nedugo potom, ka njihovoj svlačionici uputio se i predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović.