EPILOG

ABA LIGA KAZNILA CRVENU ZVEZDU! Mora da plati i da PRAZNI HALU zbog nereda na derbiju!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Pored kazni za KK Crvena zvezda, novčano su sankcionisani i Dejan Radonjić, Stefan Marković i košarkaš Partizana Matijas Lesor.

Izvor: MN Press

Disciplinski sudija ABA lige odredio je kazne zbog dešavanja na prve dve utakmice finalne serije između Crvene zvezde i Partizana.

Tri člana Crvene zvezde moraće da plate novčanu kaznu, dok je klub kažnjen delimičnim zatvaranjem dvorane ukoliko dođe do pete utakmice finalne serije!

U odluci Hrvoja Vidana, zbog dešavanja na prvom meču, kazne su dobili Stefan Marković, trener Dejan Radonjić, kao i KK Crvena zvezda. Marković će platiti 100 evra, Radonjić 300, dok će klub morati da izdvoji 27.500 evra.

Što se tiče druge utakmice, i tu su stigle kazne na račun crveno-belih.

Klub će morati da plati još 35.000 evra, dok će na naredna tri susreta kao domaćini dočekivati protivnika sa smanjenim kapacitetom dvorane. To delimično zatvaranje dvorane obuhvata plavu ložu, VIP ložu, tribine parter 4 senior i prvih deset redova A tribine.

Uz to, trener Radonjić će morati da plati još 300 evra, dok će košarkaš Partizana Matijas Lesor zbog nesportskog ponašanja morati da izdvoji 1.000 evra.