VIDEO

ISPLIVAO NOVI SNIMAK HAOSA NA DERBIJU: Pogledajte izbliza - navijači Zvezde gađali, a Lesora držali kraj klupe Partizana

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Napeta scena posle utakmice!

Izvor: MN Press

Dan posle burnog derbija Crvene zvezde i Partizana, na društvenim mrežama pojavio se još jedan snimak haosa kod klupe crno-bijelih. Na njemu se vidi kako centra crno-bijelih Matijasa Lesora jedva smiruju da se ne probije ka kordonu Žandarmerije, koji je stajao između košarkaša i navijača Zvezde koji su dobacivali crno-bijelima i vrijeđali ih.

Nekoliko igrača Zvezde došlo je do klupe, digli su ruke ka svojim navijačima da prestanu, a Dejan Davidovac je držao Lesora i sprječavao ga da uđe u fizički obračun, koji bi ovu situaciju učinio mnogo gorom. Pogledajte tu scenu:

Odmah posle poslednjeg zvuka sirene, pomoćnici Željka Obradovića donijeli su do zapisničkog stola predmete kojima su gađani i zahtijevali su objašnjenje i od nadležnih i od domaćina. Trener crveno-bijelih Dejan Radonjić je podigao ruke ka navijačima, tražeći da prestanu da gađaju, a nedugo potom je situacija umalo pretvorena u veliku gužvu kod tabora crno-bijelih.

Posle tako podignute tenzije treneri oba tima govorili su trezveno na konferenciji i smirivali napetosti, a Željko Obradović je rekao da je korektno ponašanje prema svima važnije od bilo čega.

"Kad sam došao, rekao sam da ću probati da se stvari relaksiraju, ne želim nikakav komentar, tako ću i nastaviti. Uvek sam se ponašao prema svima korektno, to je neuporedivo važnije od svega, pa i od rezultata. Najvažnije je da budeš čovek", rekao je Obradović novinarima posle derbija.

Naredni meč biće odigran u sredu i tada će domaćin biti Partizan.

Tagovi