Bravo!

SLIKALA SE POTPUNO GOLA, A U BEOGRADU DRIBLALA U ŠTIKLAMA: Lepotica došla zbog F4, pa pokazala svetu šta ume! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Italijanska košarkašica Valentina Vinjali je poznato TV lice i model, ali na terenu nije samo zbog atraktivnog izgleda - ima tu i atraktivnih poteza!

Izvor: Instagram/valentinavignali/printscreen

Ako ste milsili da profesionalna košarkaška karijera i karijera modela ne mogu da idu ruku pod ruku, Valentina (31) može da vas demantuje. Italijanska lepotica Valentina Vinjali već godinama spaja svoje dve ljubavi, a pored toga bavi se i radom u medijima, jer je izuzetno lepo videti njeno lice na televizijskim ekranima.

Lepu Valentinu mogli su da vide i navijači u Boegradu, pošto je prethodnih nekoliko dana bila gost glavnog grada Srbije. Povod je, naravno, bio F4 Evrolige u Beogradu, a ona nije propustila priliku da pokaže umeće.

Iako je karijeru uglavnom provela u niželigaškim italijanskim klubovima, Valentina je stvarno talentovana za ovaj sport. Predviđala joj se lepa karijera, igrala je čak i na nekim turnirima mlađih reprezentativnih kategorija, ali je zatim svoj talenat počela da troši na više strana.

Od 2005. godine počela je da se bavi manekenstvom, pa je to odvuklo delić njegov fokusa sa sporta koji najviše voli.

Pogledajte kako izgleda Valentina:

Usledila su fotografisanja za neke od najvećih brendova u Italiji, pa čak i ugovor sa kompanijom "Victoria's Secret", čije je jedno od zaštitnih lica u Italiji. Atraktivan izgled, lepota i bavljenje profesionalnim sportom privukli su mnogo pažnje ka Valentini, a ona je odlično znala da se nosi sa tim 

Uživa u popularnosti, voli često da okači provokativnu fotografiju na instagram, a nedavno je čak pozirala i potpuno gola. Ipak, u Beogradu je bila veoma pristojna. Pokazala je svojim pratiocima na ovoj društvenoj mreži kako se provodi tokom F4 Evrolige, ali i da joj nije problem da dribla u štiklama.

A ovako je pokazala umeće u Areni:

Tagovi