Upoznajte je!

BEOGRAD JE TRI DANA GLEDAO TETOVIRANU LEPOTICU: Stigla sa Grcima, a u hali nastao haos kada se pojavila! (FOTO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Grčki navijači bili su najbrojniji u Beogradu, a sa ekipom Olimpijakosa doputovala je i tetovirana lepotica.

Izvor: MN Press/Instagram/berilmckissic/printscreen

Beograd je prethodnih dana bio prestonica evropske košarke pošto su se četiri najbolja tima Evrolige borila za trofej u Areni, a Srbija je još jednom pokazala da je zemlja košarke. Tako su juniori Mege osvojili titulu, glavni grad naše zemlje se pokazao kao sjajan domaćin, a navijači na tribinama napravili su sjajnu atmosferu.

Među publikom je od stranaca najviše bilo Grka, navijača Olimpijakosa. Njihov tim je završio tek četvrti, ali su se oni odlično proveli u Beogradu. Među onima koj isu doputovali iz Grčke je i Beril, supruga košarkaša Šekila Mekisika.

Američki košarkaš koji je 2017. godine nuzeo pasoš Azerbejdžana kako bi igrao za tu selekciju već više od dve godine nastupa za Olimpijakos, a njegova supuga privlači mnogo pažnje gde god se pojavi. Ova tetovirana lepotica to je uradila i u Beogradu, odakle je okačila nekoliko objava na svoje profile na društvenim mrežama.

Pogledajte kako izgleda Beril:

Primetili su se i objektivi srpskih fotografa, posebno zbog izazovnog stajlinga za koji se opredelila pre nego što je krenula na mečeve svog supruga. Podrška sa tribina Šekilu nije mnogo pomogla, jer je Olimpijakos poražen u oba meča, pa će Meksisik morati da se uteši u njenom zagrljaju.

Inače, Šekil i Beril su u braku od maja 2019. godine, a imaju i dete. Žena koja je u Grčkoj prepoznatljiva zbog svojih tetovaža veoma je aktivna na društvenim mrežama. Na instagramu ima preko 100 hiljada pratilaca, a popularna je i na Twitch-u gde je prati preko 30 hiljada ljudi.