HIT!

VI SE ŠALITE? DONETA ODLUKA - "EMBID JE MVP": Besni su zbog pobede Jokića, pa su sve ZAPREPASTILI ovim potezom!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Džoel Embid je proglašen za MVP-a u Filadelfiji, a to tamo znači nešto drugačije...

Izvor: Profimedia

Srpski košarkaš Nikola Jokić zvanično je proglašen za najkorisnijeg košarkaša sezone u NBA ligi, a ova odluka nije pozdravljena samo u Filadelfiji gde veruju da imaju boljeg!

Žoel Embid je bio glavni protivkandidat Nikoli Jokiću za ovo priznanje, i na kraju je ubedljivo izgubio, ali su u Filadelfiji pronašli način kako da "uteše" svoju zvezdu. I to su učinili tako kao da izgleda kao da mu se podsmevaju jer je ponovo izgubio od Srbina...

Gradsko veće grada Filadelfije odlučilo je da Embida proglasi za "Najvrednijeg stanovnika Filadelfije", što u prevodu na engleski dobija skraćenicu MVP ("Most Valuable Philadelphian").

Zanimljivo je da je predlog stigao 12. maja, na dan kada je Jokić zvanično dobio nagradu, a u obrazloženju se prepričava kako je Embid od kampa u Senegalu, preko Kanzasa stigao do Filadelfije. Prvo su ga mučile povred, da bi potom postao prva zvezda Seventisiksersa sa kojima još sanja šampionski prsten, kao i MVP priznanje.

Pitanje je koliko će ga alterntivno MVP priznanje utešiti, ali je ovo i način da ga uteše posle poraza u polufinalu Istoka protiv Majamija, odnosno da mu ne pada na pamet da napušta projekat.

Pogledajte obrazloženje!