Sad je jasno!

PROMIJENJEN TERMIN MAJSTORICE BUDUĆNOSTI - EVO KAD PLAVI IGRAJU ZA FINALE

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Zbog F4 Evrolige pomjereni su mečevi Superlige, a zbog mečeva Superlige pomjeren je meč polufinala ABA lige!

Izvor: MN Press

Nova pomjeranja za jedan od najuzbudljivijih sportskih vikenda u Beogradu ove godine!

Košarkaški klubovi Partizan i Budućnost neće igrati treći meč polufinalne serije u ABA ligi po predviđenom planu. Zbog pomeranja od juče, pomeren je i ovaj susret, ali je dobra vijest za navijače da se nije menjao datum.

Majstorica za finale ABA lige dobila je treći termin - crno-bijeli će Podgoričane dočekati u nedelju, 22. maja, sa početkom u 21:00!

Pomjeranje od dva i po sati nastalo je zbog prebacivanja dva superligaška meča koji će se igrati na Topčiderskom brdu. Podsjećamo, prvobitnim planom predviđeno je da Crvena zvijezda ugosti Voždovac, a Partizan Radnički iz Niša u subotu uveče, ali to nije bilo moguće izvesti zbog F4 Evrolige koji će se u isto vrijeme igrati na Novom Beogradu.

Kako policija ne bi mogla da bude prisutna na toliko događaja u isto vrijeme, fudbalski mečevi koji će odlučiti o tituli šampiona Srbije prebačeni su na nedjelju, a košarkaški meč u polufinalu ABA lige pomjeren je za nešto kasnije tog dana.

Ovo pomjeranje neće uticati na termin meča Crvene zvezde i Cedevita Olimpije. Crveno-bijeli će Slovence dočekati kako je i predviđeno, u ponedjeljak uveče.