GOREĆE!

BIĆE LUDO, GOREĆE SVE! ŠOU KULTNOG CENTRA PRED F4: Najavio HAOS u Areni, pa priznao: Da mi se to desi, ubio bih se!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Harizmatični i korpulentni bivši centar Crvene zvezde i Olimpijakosa zna šta nas čeka u "Areni" punoj grčkih navijača!

Izvor: Twitter/screenshot/@KDTrey5/MONDO/Nikola Lalović

Fajnal for Evrolige u Beogradu počinje u četvrtak, ali već je u sredu košarkaška elita Evrope stigla u Srbiju. Na dodeli nagrada Evrolige videli smo Vasilija Micića, Željka Obradovića, kao i dirljivu predaju nagrade za najboljeg trenera godine, a tu je bio i jedan bivši centar Crvene zvezde.

Korpulentni Grk Sofoklis Skoricijanidis stigao je da podrži Olimpijakos, klub u kome je za pet godina igranja ostavio najveći trag. Sada je govoreći posle ceremonije dodele nagrada prvo pričao o "El Klasiku" koji nas čeka u prvom polufinalu.

"Uvek sam pričao da je u Evroligi teško pobediti istu ekipu dva puta, a Real I Barselona su igrali već šest utakmica ove sezone. Kao što je i trener Laso rekao svaki meč je drugačiji", rekao je on.

Novinare je zanimalo na koga bi se na ovom fajnal foru opkladio u svoj poslednji dolar, a njegov odgovor je nasmejao sve prisutne:

"Ako bi morao da se opkladim u svoj poslednji dolar ubio bih se!"

Što se tiče polufinalnog meča koji njega više zanima, on je istakao da je teška četvrtfinalna serija sa Monakom pomogla Olimpijakosu da napreduje kao tim, a sa druge strane Efes je pokazao zašto su bili šampioni prošle godine.

"Olimpijakos je došao iz jako teške serije i ta serija im je pomogla da se povežu kao tim, ali Efes je dobar tim, sjajan tim, Mučili su se tokom celog ligaškog dela ali na kraju su pokazali zašto su prošle sezone bili šampioni. Biće teško", zaključio je on.

Dobro zna Sofoklis kakvi su navijači i u Pireju i u Beogradu. Još su sveže slike iz Pireja sa meča u kome je crveno-beli tim osigurao svoje mesto u Beogradu. A ako pobede...

"Rekao sam to i ranije, pre plejofa u kome je Olimpijakos igrao sa Monakom. Ako Olimpijakos dođe na Fajnal for i pobedi, ceo Beograd će goreti! Biće ludo! Već je 6.000 navijača Olimpijakosa tu, a ja znam da će navijači Crvene zvezde podržati bratski klub i stvarno se radujem atmosferi koju ćemo ovde videti", zaključio je Skorcijanidis.

A pred mečeve ima dovoljno vremena da se vidi sa bivšim saigračima iz Zvezde.

"Nisam ih još video, videću ih na večeri noćas. Tu će biti dosta momaka, Lazić, Simonović... Biće to lepo veče", otkrio je Skorcijanidis.

Tagovi