Lep gest!

DIRLJIVA SCENA U ARENI - DUDINA SUPRUGA DODELILA TROFEJ GRKU: Nasledio Ivkovića u Pireju, a u Beogradu dobio nagradu!

Autori Dušan Ninković Nikola Lalović

Najbolji trener za ovu sezonu Evrolige je Jorgos Barcokas, kojem je Nena Ivković dodelila pehar.

Izvor: Youtube/Euroleague Basketball

Ovogodišnji F4 Evrolige biće održan u Beogradu, a pre nego što počne takmičenje za najbolji tim Evrope ove sezone podeljene su nagrade. Danas su u Areni nagrađeni igrači u raznim kategorijama, a posebno dirljiva bila je scena kada je trofej za najboljeg trenera dobio Jorgos Barcokas.

Treneru Olimpijakosa trofej je dodelila Nena Ivković, supruga preminulog Dude, legende svetske košarke i čoveka koji je sa klupe predvodio tim iz Pireja do evropske titule.

Legendarni trener je svoj privatni život držao daleko od očiju javnosti, ali se i tokom njegove karijere u nekim od najvećih evropskih timova znalo da mu je Nena ljubav života. Imali su veoma skladan brak, a supruga je često sa tribina pratila mečeve koje je Duda vodio.

Pogledajte trenutak uručenja nagrade:

Ivković je 2012. godine bio najbolji trener godine u izboru Evrolige, a deceniju kasnije do trofeja je stigao još jedan trener Olimpijakosa. Čovek koji ga je te 2012. godine nasledio na čelu grčkog velikana, deset godina kasnije se okitio priznanjem baš u Beogradu.

Jorgos Barcokas je uradio sjajan posao na čelu tima iz Pireja, pa je sasvim zasluženo priznanje završilo u njegovim rukama.

Pogledajte neke zajedničke fotografije Nene i Dude:

Tagovi