Užasno!

KATASTROFA U NBA - NAJATRAKTIVNIJI IGRAČ ZAVRŠIO SEZONU: Mučio šampione, a zbog hvatanja za koleno više ne može! (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Najatraktivniji igrač NBA lige Dža Morant neće moći da pomogne Memfisu u plej-of seriji protiv Golden Stejta.

Izvor: Twitter/screenshot/DrewHill_DM/jayspartan20

Pre dve sezone bio je najbolji novajlija lige, u trećoj sezoni proglašen je za igrača koji je najviše napredovao, a već sada je Dža Morant jedan od najboljih igrača u NBA. Pokazivao je to i tokom plej-ofa, ali je jedan naizgled bezazlen kontakt možda završio njegovu sezonu!

Kontakt koji je košarkaš Godlen Stejta Džordan Pula ima sa Morantovim kolenom mogao bi da se pokaže kao mnogo ozbiljniji nego što je u prvi mah delovalo.

Podsećamo, Dža Morant je nakon trećem meča u seriji golden Stejta i Memfisa označio Džordana Pula kao krivca za njegovu povredu, iako postoji i teorija da se povredio nekoliko minuta ranije kada je naseo na fintu šuta Kleja Tompsona. Ipak, ostao je na parketu do kontakta sa Pulom, koji ga je uhvatio za koleno u pokušaju da stigne do lopte.

Morant je u bolovima napustio teren, ukazana mu je pomoć u svlačionici, a zatim se vratio u halu gde je samo odgledao finiš susreta. Verovatno će tako biti i do kraja sezone...

Pogledajte detalj kada se povredio:

Po informacijama koje su preneli američki mediji, nakon detaljnih pregleda utvrđen je stepen povrede najboljeg igrača Memfisa. Klub koji je na jedan poraz od ispadanja protiv Golden Stejta neće se predati bez borbe u toj seriji, ali će verovatno biti eliminisan bez pomoći svoje prve zvezde.

Trenutno Voriorsi vode 3:1, a prvu meč loptu imaće pred navijačima Grizlija.

Pogledajte taj trenutak: