Ljut

SKANDAL U NBA PLEJOFU - LIDER FINIKSA POBJESNIO: Navijači mu napali majku i ženu na tribinama dok je on igrao!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Kris Pol neće po lijepom pamtiti Teksas.

Izvor: Profimedia

Dalas Maveriksi su na svom terenu savladali Finiks Sanse i tako izjednačili na 2:2 u seriji polufinala Zapadne NBA konferencije, a Kris Pol je imao očajan meč. 

Ubacio je samo pet poena, a na osam minuta do kraja meča napravio je svoju šestu ličnu grešku i morao je na klupu. On će gostovanje u Teksasu pamtiti po lošem ne samo zbog onoga što se desilo na terenu, nego i zbog dešavanja van terena.

"Hoćete da kažnjavate igrače jer nešto kažu navijačima, ali navijači mogu da krenu na naše porodice... Je*eš to!", napisao je na tviteru posle meča.

Nakon utakmice se otkrilo da su navijači Dalasa uzneviravali porodicu Krisa Pola pored terena. Prema navodima ESPN-a jedan od navijača Dalasa je stavio ruku na Krisovu majku Robin, kao i na njegovu suprugu Džadu. Sa njima je bilo i dvoje Polove dece. Takođe se navodi da je jedan od navijača gurnuo suprugu pleja Finiksa.

Ubrzo je reagovalo obezbeđenje i izbacilo izgrednike sa meča.

"Dalas Maveriksi su obavešteni o incidentu između navijača i porodice Krisa Pola. To ponašanje je neprihvatljivo i neće biti tolerisano. Maveriksi su zajedno sa Amerikan Erlajns Centrom izbacili navijača sa meča", navodi se u saopštenju ovog tima.