ČEMU OVO?

TRAMP BRUTALNO PROZVAO LEBRONA - JESI RAZMIŠLJAO DA POSTANEŠ ŽENA!? Bizarna poruka bivšeg predsednika Amerike za Džejmsa

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Bivši predsednik Amerike Donald Tramp imao je potpuno bizarnu poruku za Lebrona Džejmsa...

Izvor: Profimedia

Lebron Džejms i Donald Tramp se ne slažu i to nije nikakva novost. Košarkaš Lejkersa je više puta javno prozivao nekadašnjeg predsednika Amerike i to na razne načine i dobijao je često i odgovor sa druge strane.

Sada je Tramp dao novu izjavu posle koje je ponovo dospeo u centar pažnje. Imao je bizaran predlog za superstara tima iz Los Anđelesa. Pitao ga je da li razmišlja da postane žena!

Njegova rečenica je izazvala pravu buru, uglavnom su osuđivali ovu izjavu, mada ni to nije ništa čudno, jer je Tramp često u javnosti imao dosta spornih ispada.

"Reći ću ovo Lebronu koga ne gotivim mnogo. Reći ću mu 'Lebrone, da li si ikada rzamišlja oda postaneš žena? Ukoliko jesi, onda bih voleo da te vidim u mom košarkaškom timu", rekao je Tramp na mitingu u Nebraski.

Tramp inače nema košarkaški tim, ali je najavio da je spreman da kupi da bi Lebron igrao za njega...

Podsetimo, Džejms je sa Lejkersima ispao iz plej-ofa i veliko je pitanje šta će biti sa ekipom naredne sezone, pošto je otpušten i trener Frenk Vogel.