HIT!

SVI SE SMEJU NBA ZVEZDI ZBOG OVOG POTEZA: Utišavao publiku na +13, pa se njegova ekipa opet izblamirala! (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Karl-Entoni Tauns je utišavao publiku i zbog toga izgubio protiv Memfisa. Samo je razljutio Moranta i ekipu...

Izvor: Twitter/BleacherReport/Screenshot

Mlada ekipa Memfisa oduševila je u regularnom delu sezone NBA lige i zauzela visoko drugo mesto na Zapadu, pa je delovalo da će imati lakši posao protiv Minesote koja je kroz plej-in došla do doigravanja.

Ipak, "vukovi" su pokazali zube u ovoj seriji i izjednačili su rezultat na 2:2, potom vodili 13 poena razlike na devet i po minuta do kraja meča u Tenesiju i imali šansu za potpuni preokret u seriji, ali su naivno pretpostavili da su već dobili utakmicu i to ih je na kraju koštalo.

Dža Morant, koji se nije proslavio u ovoj seriji, postigao je čak 18 poena u poslednjoj deonici i bio ključni čovek preokreta Memfisa. Ne samo zbog toga što je uradio, nego i načina na koji ih je odveo do pobede.

Njegovo zakucavanje preko Malika Bizlija je bez ikakve sumnje najbolje koje smo videli ove sezone, da bi u poslednjim trenucima meča pokazao koliko ume da improvizuje u teškim situacijama, tako da je "izvijanjem" za polaganje doneo veliku pobedu Grizlisima.

Možda je upravo bezobrazan potez Taunsa uticao na to da se Morant razgoropadi, pošto je nakon poena Minesote za 92:79 na 9:37 do kraja, utišavao domaću publiku. Naravno, Memfis se vratio, drugi put iz deficita u ovoj seriji...

Nije naučio KAT da se to nikada ne radi i da se češće obije o glavu sportistima, nego što misle!